Kurumsal Eğitimler

Kurumların verimliliğini artırmak, aynı iş gücünü kullanarak daha fazla sonuç almaktır. Bu da doğrudan karlılığınızı artıracaktır.

Bütün işlerin sıkıştığı, planlamanın sadece yöneticilere kaldığı ve saatlerce mesai yapılmasına rağmen teslim sürelerine uyamadığınız gerçeği sizi korkutuyor mu?

Yazılım üreticileri abonelik modeliyle lisanslamayı tercih ediyorlar. Maliyetler nelerdir? Ücretsiz alternatiflerle aynı işleri yapmak mümkün müdür? Kendi bünyemizde yazılım yaptırmak olabilir mi?

Kullanımı çok basit ve ücretsiz yazılımlar, çalışanlarınıza vereceğiniz küçük kurum içi eğitimler ve bir kaç alışkanlığınızı değiştirerek daha verimli olabilirsiniz.

Elektronik postalarınız geç yanıtlanıyor ya da yanıtlanmıyor mu? Yanıtlanıyor ama karşıdaki istediğiniz sizin istediğinizden başka bir şey mi yapıyor? Belki de yeteri kadar etkili e-posta yazamıyorsunuz.

Firmanız dijital dünyada yeterince tanınıyor mu? Web siteniz ilgi çekiyor mu? Sosyal medyada ve yerel dizinlerde durumunuz nedir? Arama motoru ilanları vermeniz gerekir mi? Başlamadan önce 45~60 dakikalık bir sunum belki de her şeyi değiştirecek.

İletişim bilgileri

Mail : Orhan Toker, Telefon: +90 (553) 471 50 73